Nakaya Japanse zaag, trekzaag Ryoba 240

 37,00 Incl. BTW

Traditioneel kwaliteits trekzaag Ryoba van de Japanse fabrikant Nakaya. Met ruim 100 jaar ervaring de trekzaag geperfectioneerd, vervaardigt uit top kwaliteit Japans staal. Afkorten en schulpen met 1 zaag, licht en efficient. Moeiteloos perfecte zaagsnedes.

Uitverkocht

Artikelnummer: 9120068340472 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Nakaya Japanse trekzaag

Met een rijke historie die terug gaat naar het jaar 1907 is Nakaya al meer dan 100 jaar de toonaangevende fabrikant van handzagen en machines in Japan. Door de jaren heen heeft Nakaya het proces van trekzagen weten te perfectioneren en naar een ongekend niveau weten te tillen. Ook Nakaya is gevestigd in het Niigata prefecture, Sanjō. Dit Japanse dorp staat bekend om de hoge kwaliteit en zijn vakmanschap.

Japanse trekzagen zijn geliefd om de smalle zaagsnedes en het gemak waarmee je zaagt. De trekkende beweging, in plaats van duwen, in combinatie met een dunner blad geeft meer controle bij het zagen. Dit zorgt voor moeiteloos flinterdunne zaagsnedes, minimalistisch design zonder onnodig gewicht.

Ryoba Japanse trekzaag

Een Ryoba kenmerkt zich doordat het blad aan twee kanten gebruikt kan worden, een kant afkorten en een kant voor schulpen. Deze traditionele Ryoba van Nakaya is gemaakt van top kwaliteit Japans gehard staal, dat zie je en dat voel je. Gemaakt voor precisie werk, handzaam en licht en met minder inspanning een strakke zaagsnede.

De Ryoba trekzaag heeft een totale lengte 590 mm en een zaagblad van 240 mm lang en is 80 mm breed, met een bladdikte van 0,5 mm.

KENMERKEN

  • Verwisselbaar blad
  • Afkorten en schulpen met 1 zaag
  • Hoge kwaliteit Japans staal
  • Trekzaag
  • Licht in gewicht
  • Geschikt voor zowel zacht als hardhout
  • Dun zaagblad

 

Extra informatie

Gewicht 0,21 kg
Afmetingen 62 × 15 × 15 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Currently, we are not accepting new reviews