Nakaya Japanse zaag, trekzaag Kataba Gold 270

 34,00 Incl. BTW

Traditionele trekzaag Kataba van de Japanse fabrikant Nakaya. Met ruim 100 jaar ervaring de trekzaag geperfectioneerd, vervaardigt uit top kwaliteit Japans staal. Universele trekzaag geschikt voor allerlei werkzaamheden. Moeiteloos perfecte zaagsnedes in zowel hard als zacht hout.

Uitverkocht

Artikelnummer: 9120068340458 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Nakaya Japanse trekzaag

Met een rijke historie die terug gaat naar het jaar 1907 is Nakaya al meer dan 100 jaar de toonaangevende fabrikant van handzagen en machines in Japan. Door de jaren heen heeft Nakaya het proces van trekzagen weten te perfectioneren en naar een ongekend niveau weten te tillen. Ook Nakaya is gevestigd in het Niigata prefecture, Sanjō. Dit Japanse dorp staat bekend om de hoge kwaliteit en zijn vakmanschap.

Japanse trekzagen zijn geliefd om de smalle zaagsnedes en het gemak waarmee je zaagt. De trekkende beweging, in plaats van duwen, in combinatie met een dunner blad geeft meer controle bij het zagen. Dit zorgt voor moeiteloos flinterdunne zaagsnedes, minimalistisch design zonder onnodig gewicht.

Kataba Japanse trekzaag

Een Kataba is vaak een universele zaag die zowel kan afkorten, verstek zagen als schulpen en is dan ook bij uitstek geschikt als timmermanszaag. Door deze universele inzet zal je iets inboeten op snelheid in vergelijking met een specialistische zaag als Ryoba of een Dozuki, maar de zaag is wel op alles voorbereid. Deze Kataba van Nakaya is gemaakt van top kwaliteit Japans gehard staal, dat zie je en dat voel je. Gemaakt voor algemene toepassingen, uitermate geschikt als alleskunner, handzaam en licht en met minder inspanning strakke zaagsnedes.

De Kataba trekzaag heeft een totale lengte 650 mm en een zaagblad van 270 mm lang en is 55 mm breed, met een bladdikte van 0,6 mm.

KENMERKEN

  • Verwisselbaar blad
  • Universele zaag
  • Hoge kwaliteit Japans staal
  • Trekzaag
  • Licht in gewicht
  • Geschikt voor zowel zacht als hardhout
  • Dun zaagblad

 

Extra informatie

Gewicht 0,18 kg
Afmetingen 62 × 15 × 15 cm
Totale lengte

650 mm

Bladlengte

270 mm

Bladdikte

0,6 mm

TPI (teeth per inch)

13 TPI

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Currently, we are not accepting new reviews