Nakaya Japanse trekzagen combi

 68,00 Incl. BTW

Traditioneel kwaliteits trekzagen combi bestaande uit een Ryoba en Kataba van de Japanse fabrikant Nakaya. Met ruim 100 jaar ervaring de trekzaag geperfectioneerd, vervaardigt uit top kwaliteit Japans staal. Afkorten en schulpen met 1 zaag en een universele zaag, licht en efficient. Moeiteloos perfecte zaagsnedes.

Uitverkocht

Artikelnummer: 6013740613618 Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Nakaya Japanse trekzaag

Met een rijke historie die terug gaat naar het jaar 1907 is Nakaya al meer dan 100 jaar de toonaangevende fabrikant van handzagen en machines in Japan. Door de jaren heen heeft Nakaya het proces van trekzagen weten te perfectioneren en naar een ongekend niveau weten te tillen. Ook Nakaya is gevestigd in het Niigata prefecture, Sanjō. Dit Japanse dorp staat bekend om de hoge kwaliteit en zijn vakmanschap.

Japanse trekzagen zijn geliefd om de smalle zaagsnedes en het gemak waarmee je zaagt. De trekkende beweging, in plaats van duwen, in combinatie met een dunner blad geeft meer controle bij het zagen. Dit zorgt voor moeiteloos flinterdunne zaagsnedes, minimalistisch design zonder onnodig gewicht.

Japanse trekzagen combi

Een mooie Japanse trekzagen combi met een Ryoba en Kataba Deze traditionele trekzagen van Nakaya zijn gemaakt van top kwaliteit Japans gehard staal, dat zie je en dat voel je. Gemaakt voor precisie werk, handzaam en licht en met minder inspanning een strakke zaagsnede. De Ryoba is zowel bestemd voor afkorten of schulpen en de Kataba is een universele zaag.

KENMERKEN

  • Verwisselbaar blad
  • Afkorten en schulpen met 1 zaag
  • Universele trekzaag
  • Hoge kwaliteit Japans staal
  • Trekzaag
  • Licht in gewicht
  • Geschikt voor zowel zacht als hardhout
  • Dunne zaagbladen

 

Extra informatie

Gewicht 0,21 kg
Afmetingen 62 × 15 × 15 cm
TPI (teeth per inch)

13 TPI, 15 TPI – 9 TPI

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Currently, we are not accepting new reviews