Nakaya Japanse trekzaag set

 99,00 Incl. BTW

Japanse trekzagen set van de Japanse fabrikant Nakaya. Met ruim 100 jaar ervaring de trekzaag geperfectioneerd, vervaardigt uit top kwaliteit Japans staal. Universele set met verwisselbare bladen Kataba, Ryoba en Douzuki. Moeiteloos perfecte zaagsnedes in zowel hard als zacht hout.

Uitverkocht

Artikelnummer: 9120068340908 Categorie: Tags: , , , , , , , , ,

Beschrijving

Nakaya Japanse trekzagen

Met een rijke historie die terug gaat naar het jaar 1907 is Nakaya al meer dan 100 jaar de toonaangevende fabrikant van handzagen en machines in Japan. Door de jaren heen heeft Nakaya het proces van trekzagen weten te perfectioneren en naar een ongekend niveau weten te tillen. Ook Nakaya is gevestigd in het Niigata prefecture, Sanjō. Dit Japanse dorp staat bekend om de hoge kwaliteit en zijn vakmanschap.

Japanse trekzagen zijn geliefd om de smalle zaagsnedes en het gemak waarmee je zaagt. De trekkende beweging, in plaats van duwen, in combinatie met een dunner blad geeft meer controle bij het zagen. Dit zorgt voor moeiteloos flinterdunne zaagsnedes, minimalistisch design zonder onnodig gewicht.

Japanse trekzaag set

Een ultieme Japanse zagen set van Nakaya. In deze set zitten maar liefst 3 Japanse zagen, een Ryoba 240mm, een Kataba 220mm en een Douzuki 150mm. Een mooie Japanse trekzagen set om mee te starten. De Ryoba is zowel bestemd voor afkorten of schulpen, een universele Kataba en een Douzuki voor het nodige precisiewerk. Perfect in de werkplaats. De bladen van Nakaya zijn gemaakt van top kwaliteit Japans gehard staal, dat zie je en dat voel je. Handzaam, licht en met minder inspanning strakke zaagsnedes en makkelijk op te bergen.

KENMERKEN

  • Verwisselbare bladen
  • Hoge kwaliteit Japans staal
  • Trekzaag
  • Licht in gewicht
  • Geschikt voor zowel zacht als hardhout
  • Dunne zaagbladen

 

Extra informatie

Gewicht 0,61 kg
Afmetingen 62 × 15 × 15 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Currently, we are not accepting new reviews