Skip to main content

Japanse beitels set Oire Nomi

 129,00 Incl. BTW

Beschikbaar via nabestelling

Ontdek de perfecte combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne technologie met onze selectie Japanse beitels. Deze Japanse beitels zijn ontworpen om je werk gemakkelijker en efficiënter te maken.

Onze Japanse beitels zijn vervaardigd met behulp van een geavanceerd tweelaags staalproductieproces. Deze techniek zorgt voor een buitengewone scherpe houtbeitel en verhoogde duurzaamheid. Hierdoor kun je keer op keer nauwkeurige en zuivere sneden kunt maken. Het handvat van eikenhout verhoogt de algehele stabiliteit en geeft de beitel een comfortabele grip, waardoor deze ideaal zijn voor langdurig gebruik.

Deze vierdelige Japanse beitels set bestaat uit Oire Nomi houtbeitels in de maten 6 mm, 12 mm, 18 mm en 24 mm. Deze maten zijn zorgvuldig geselecteerd om u de veelzijdigheid te bieden die nodig is voor een breed scala aan houtbewerkingsprojecten.

De totale lengte van elke beitel is 220 mm, met een bladlengte van 60 mm. Deze proporties zorgen voor een uitstekende balans en controle, waardoor je elk houtbewerkingsproject met vertrouwen en precisie kunt uitvoeren.

Laat onze Japanse beitels het verschil maken in al je houtbewerkingsprojecten. Bestel vandaag nog en ervaar de superieure kwaliteit en prestaties die deze houtbeitels te bieden hebben!

Artikelnummer: J-WTN040 Categorie: Tags: , , ,
Gewicht 0,55 kg
Bladlengte

60 mm

Totale lengte

220 mm

Set

6 mm, 12 mm, 18 mm, 24 mm

(1 klantbeoordeling)