Suizan Japanse flush-cut zaag Kugihiki 120

24,00 Incl. 21% BTW

Traditioneel kwaliteits flush-cut zaag Kugihiki van de Japanse fabrikant Suizan. Met meer dan 100 jaar ervaring en vervaardigt uit top kwaliteit Japans staal. Kugihiki, precisie flush-cut zaag, licht en efficient. Met minder kracht een perfecte zaagsnede.

Uitverkocht

Artikelnummer: 4589489312157 Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Suizan is een Japanse fabrikant van kwaliteitsgereedschap gemaakt door Japanse meester gereedschap makers. Suizan heeft een rijke historie die meer dan 100 jaar terug gaat, deze kwaliteit Japanse zagen worden gemaakt in het Niigata prefecture, Sanjō. Dit Japanse dorp staat bekend om de hoge kwaliteit en zijn vakmanschap.
Japanse zagen zijn geliefd om de smalle zaagsnedes en het gemak waarmee het in hout zaagt. Traditioneel minimalistisch ontwerp, in balans zonder onnodig gewicht.
Deze zagen zijn niet te vergelijken met de Europese varianten.

Een Kugihiki kenmerkt zich door een zeer flexibel blad welke aan twee kanten gebruikt kan worden, een kant voor hardhout en een kant voor zachtere hout soorten. Meestal wordt de Kugihiki gebruikt om uitstekend hout af te korten als deuvels, uitstekende verbindingen etc. Deze traditionele Kugihiki van Suizan is gemaakt van top kwaliteit Japans staal, dat zie je en dat voel je. Gemaakt voor precisie werk, zonder het project te beschadigen nauwkeurig afkorten, handzaam en licht en met minder inspanning een strakke zaagsnede.

De Kugihiki heeft een totale lengte 270 mm en een zaagblad van 120 mm lang en 40 mm breed, met een bladdikte van 0,3 mm en een zaagsnede van 0,3 mm! TPI: 17(hardhout)/25(zacht hout).

KENMERKEN

  • Flush-cut zaag
  • Flexibel zaagblad
  • Hoge kwaliteit Japans staal
  • Trekzaag
  • Licht in gewicht
  • Geschikt voor zowel zacht als hardhout
  • Zeer dun zaagblad

 

Extra informatie

Gewicht 0.054 kg
Afmetingen 65 × 15 × 15 cm
Totale lengte

270 mm

Bladlengte

120 mm

Bladdikte

0,3 mm

Zaagsnede

0,3 mm

TPI (teeth per inch)

17 TPI – 25 TPI

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Suizan Japanse flush-cut zaag Kugihiki 120” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *